Your
Kathy is Master in de kinesitherapie, houder van het kwaliteitslabel ProQ-kinй (niet geconventioneerd) en sinds jaren werkzaam in het domein van de perinatale therapie (= prenatale periode, bevalling en postnatale periode). Voor haar symboliseert 'Three': de zwangere vrouw, de baby en de partner.

Tijdens de prenatale periode staan zowel de fysieke als mentale begeleiding van de zwangere vrouw centraal, met als doel haar bevalling zo positief en bewust mogelijk te beleven. In de postnatale periode komen naast het lichamelijke herstel ook de verschillende aspecten van het moederschap aan bod. In haar nieuwe belevingswereld na de geboorte, begeleiden we niet enkel de kersverse mama, maar staat haar baby mee centraal. In heel dit gebeuren wordt de naaste omgeving van de mama mee betrokken.
Naast de perinatale kinesitherapie, legt Kathy zich ook toe op babysessies. Aan de hand van massage en beweging brengt ze bij hoe baby's kunnen gestimuleerd worden in hun ontwikkeling.Voor Johan (osteopaat d.o.) symboliseert 'Three' het drieledige werkveld van de osteopathie; het hoofd, de mechaniek en de organen. Binnen deze benadering wordt er veel belang gehecht aan de controlerende regelsystemen van de hersenen.'Flow', op zijn beurt, is een belangrijk concept in de positieve psychologie. We streven er in onze praktijk naar om mensen in de juiste gemoedstoestand te brengen, zodat we samen het gewenste doel kunnen bereiken. Ons motto hierbij is: "Je weet pas wat mogelijk is, als je wat onmogelijk lijkt, probeert". Dit zorgt ervoor dat wij in de behandeling soms net dat stapje verder kunnen gaan. "Samen staan we sterker."
© 2023 THREEflow